RADYOMUZ VE SİTEMİZDE REKLAMLAR İÇİN : 0 537 367 19 77


2022 Yılı İlk Muhtarlar Toplantısı Kaymakam YILMAZ Başkanlığında Yapıldı

2022 Yılı İlk Muhtarlar Toplantısı Kaymakam YILMAZ Başkanlığında Yapıldı

2022 Yılı ilk “Muhtarlar Toplantısı” Kaymakam Ali YILMAZ başkanlığında, 21 Mart 2022 Pazartesi günü Kaymakamlık Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kaymakam Ali YILMAZ başkanlığında düzenlenen toplantıya, İlçe Jandarma Komutan V. J. Asb. Kd. Bçvş. İsmail DEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK, İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman GENÇOĞLU ve ilgili personeller ile mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarlar Devletimizin Gören Gözü

Muhtarların vatandaş ile devlet arasında köprü görevi gördüğüne değinen Kaymakam YILMAZ; “Kamu yönetim zincirinin ilk halkası muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahip olup, mahallelerimizde devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Değerli muhtarlarımız, sizlerin bizlere ileteceği sıkıntı ve sorunları, kamu hizmetlerine ilişkin istek ve arzuları dinlemek hem de kamu hizmetlerinin kırsalda ve merkez mahallelerimizde yerinde uygulanmasına yönelik sizlerle belli aralıklarla bir araya geliyoruz. Buradaki amacımız, mahallelerimizin sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemek ve ilgili kurumlarımızın koordinesinde, imkanlarımız ölçüsünde çözüme kavuşturmaktır” şeklinde konuştu.

Muhtarlara pandeminin hala bitmediğini hatırlatan Kaymakam YILMAZ; “Mahallelerinizde aşı olmayan vatandaşlar varsa aşı olmanın önemini anlatalım. Bunu bir kamu görevi olarak görelim. Çünkü bu hastalıktan başka türlü kurtuluşumuz yok. Günlük vaka sayılarımız yüksek ama aşı sayesinde hastanelerimizde doluluk yok. Bunu vatandaşlarımıza mutlaka anlatmalıyız.” şeklinde konuştu.  Kaymakam YILMAZ, kaçak yapılanmaların takibi, özellikle yalnız yaşayan ihtiyaçlı vatandaşlara sahip çıkılması, orman yangını ve afetlere karşı yapılacak hazırlıkları ana başlıklarıyla bilgilendirmede bulunarak, yapılacak hazırlıklar konusunda uyarılar bulundu.

Ayrıca toplantının ardından Manisa Kızılay Şubesinde görevli Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Berk ARKAN, mahalle muhtarlarından ve kurum amirlerinden “Manisa Sana Kanım Feda” projesi kapsamında 27-28 Şubat 2022 tarihinde İlçemiz Ortapark’ta bulunan saat kulesi önünde düzenlenecek “Kan Bağışı Kampanyasına” destek vermelerini istedi. 

Toplantı karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ve muhtarların taleplerinin alınmasının ardından sona erdi.







Bu haber 265 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI